Insändare

LÄNKAR OCH MEJLADRESSER GP
Göteborgs-Posten

Webbsida GP Fria ord
Skriv Insändare till GP fria ord

Webbsida GP Debatt
Skriv insändare till GP Debatt

Insändare till Metro, Göteborg:
insandare.gbg@metro.se

Insändare / debattartiklar till GT:
(Skriv att det gäller en insändare resp. en debattartikel)
gtred@gt.se
BYGGNADSNÄMNDEN

Byggnadsnämndens grundläggande uppdrag är att ansvara för regleringen av bebyggelse, mark och vatten inom Göteborg. Uppdraget innebär ett övergripande ansvar för att utveckla Göteborg till en konkurrenskraftig och attraktiv stad, och att planera för infrastruktur, näringsliv, bostäder och stadsmiljö.


BYGGNADNÄMNDEN UPPDRAG


Kontakta politiker i Byggnadsnämnden.

 

SKRIV INSÄNDARE


Föreningen Rädda Skansberget kommer att ta fram ytterligare information om vart man kan skicka insändare, och div ytterligare råd. Besök oss igen!

För att hjälpa till med insändare behöver Du inte delta direkt i föreningsarbetet om Du inte vill. Tvärtom kan det vara en fördel om insändare kan komma spontant från medlemmar utanför styrelsen, eller icke medlemmar.

Insändare är lättast att få in när något inträffat och "frågan är het". Det brukar också vara möjligt att få in repliker på artiklar som skrivits av t.ex. politikerna i fastighetsnämnden eller byggnadsnämnden.
Det är också en stor fördel om man hela tiden kan upprätthålla en debatt i pressen och visa att frågan inte glömts bort! Här Du kan hjälpa till!

Det är givetvis upp till dig att skriva vad du tycker.

I Göteborgs-Posten är det lättast att få in insändare under Fria ord. GP Debatt är svårare.


Se länkar nedan.


Lycka till!

Foto: www.annedalspojkar.se